Uw pedicure in Winterswijk:

Weet u wat ik, als medische pedicure, vaak van mensen te horen krijg? Dat ze zich schamen voor hun voeten en/of hun voetklachten. Dat vind ik jammer, want dat is iets wat echt niet hoeft en vaak onnodig is!

Slechts een kwart van de mensen in Nederland, laten regelmatig hun voeten verzorgen door een pedicure. En dat is weinig, zeker wanneer je weet dat meer dan 50% van de Nederlandse bevolking met voetklachten rondloopt. 50%….? Jazeker. En moet u eens nagaan, zo gek is dat niet. Onze voeten zijn immers het onderdeel van ons lichaam, waar de meest belasting en druk op komt te staan.

Ik, Wendy Kuijt, help u graag bij het voorkomen, verhelpen en behandelen van uw voetklachten.

Afspraak maken

Vul jouw naam en telefoonnummer in
en ik bel je terug

Waarmee kan ik jou helpen?

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van kalknagels, ook wel mycose nagels genoemd. Door deze weer dunner en gezonder te maken, kunt u weer met blote voeten lopen.


Ik kan u helpen om van die pijnlijke likdoorns of kloven af te komen.

Voeten verdienen extra aandacht, daarom is ook het advies om één keer in de zes weken naar de pedicure te gaan. Hiermee voorkom en verhelp je voetklachten en problemen.

Twijfel niet, bekijk welke behandeling bij je past en maak gelijk een afspraak.

Wendy Kuijt, Medisch pedicure te Winterswijk.

ProVoet is de brancheorganisatie voor pedicures.

medisch pedicure wendy kuijt in winterswijk

Tip voor een goede voet hygiëne:
Was je voeten elke dag met koud of lauw water en een milde zeep. Zorg er voor dat je de zeep achteraf goed wegspoelt. Soms is het goed om je voeten te wassen met een antibacteriële zeep.