Pedicure Praktijk Kuijt

Voetklachten

Weet jij wat ik vaak te horen krijg? Dat mensen zich schamen voor hun voeten en/of hun voetklachten. Dat vind ik jammer als pedicure, want dat hoeft echt niet!

Slechts een kwart van alle mensen laat regelmatig hun voeten verzorgen door een pedicure. En dat is best weinig wanneer je weet dat meer dan 50% van de Nederlandse bevolking met voetklachten rondloopt. 50%….? Jazeker, zo gek is dat niet, onze voeten zijn immers het meest belaste onderdeel van ons lichaam.

Ik, Wendy Kuijt, help je graag bij het voorkomen en behandelen van voetklachten.

Waar kan ik jou mee helpen?

Ik ga jou helpen om je mycosenagels (kalknagel) weer dunner en gezonder te maken. Zodat jij weer met blote voeten durft te lopen.
Ik help je om van die pijnlijke likdoorn of kloof af te komen. Je voeten verdienen extra aandacht, door een keer in de zes weken naar de pedicure te gaan voorkom en verhelp je voet problemen.

Afspraak maken

Vul jouw naam en telefoonnummer in
en ik bel je terug

Of plan uw afspraak direct in via de afsprakenplanner >>

De Praktijk

Pedicure praktijk Kuijt is gevestigd in Winterswijk aan de
Bocholtsestraat 85. Goed te bereiken met de auto en de fiets. Ook vanuit omliggende gemeentes. Voor de praktijk zijn er parkeerplaatsen. De fiets of scootmobiel kunnen droog staan voor de praktijk.

Twijfel niet, bekijk welke behandeling bij je past en maak gelijk een afspraak.

Wendy Kuijt, pedicure te Winterswijk

ilona hesselink
ilona hesselink
19. Mei, 2022.
Wendy fijn dat je vanmorgen geweest bent. Ik stond open voor je bezoek/behandeling. Eerlijke opgewekte dame. Werkt zeer netjes. Zeker een aanrader. Dus niet twijfelen. Haar site bezoeken en afspraak plannen. Gr Ilona
michel toebes
michel toebes
9. Mei, 2022.
Wij zijn super tevreden echt een aanrader als ze eenmaal geweest is geeft het echt een opluchting met lopen en een super vriendelijk leuke gesprekken gehad mijn vrouw en ik daarom ook 5 sterren
Layla Layla
Layla Layla
13. April, 2022.
Echt een aanrader! Professioneel, vriendelijk. Ik voelde me echt op me gemak, waardoor ik me niet schaamde. En kan nu weer heerlijk lopen met me zachte voetjes
AngeliiQue16
AngeliiQue16
8. April, 2022.
Hele fijne pedicure! Komt optijd, Werkt netjes en schoon.
M.loes Cate
M.loes Cate
31. Maart, 2022.
Je zou niet kunnen zeggen dit is een nieuwkomer.......werkt professioneel netjes en plezierig om de omgang. De behandeling als plezier ervaren om ontspannen weer naar huis te gaan.
Remy Pattiruhu
Remy Pattiruhu
29. Maart, 2022.
Fijne pedicure die de tijd voor je neemt. Ze heeft me goed geholpen met mijn klachten.
Maaike Kok
Maaike Kok
25. Maart, 2022.
Fijne pedicure die netjes werkt. Hygienisch en precies. Blij dat ik je gevonden heb
Marga Kuijt
Marga Kuijt
27. Februari, 2022.
Wendy is professioneel en werkt netjes en nauwkeurig. Ik had een soort aanslag op mijn nagels en na behandeling is het weg.