Pedicure Praktijk Kuijt

Voetklachten

Weet u wat ik, als medisch pedicure, vaak van mensen te horen krijg? Dat ze zich schamen voor hun voeten en/of hun voetklachten. Dat vind ik jammer, want dat is iets wat echt niet hoeft en vaak onnodig is!

Slechts een kwart van de mensen in Nederland, laten regelmatig hun voeten verzorgen door een pedicure. En dat is weinig, zeker wanneer je weet dat meer dan 50% van de Nederlandse bevolking met voetklachten rondloopt. 50%….? Jazeker. En moet u eens nagaan, zo gek is dat niet. Onze voeten zijn immers het onderdeel van ons lichaam, waar de meest belasting en druk op komt te staan.

Ik, Wendy Kuijt, help u graag bij het voorkomen, verhelpen en behandelen van uw voetklachten.

Waar kan ik u mee helpen?

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van kalknagels, ook wel mycose nagels genoemd. Door deze weer dunner en gezonder te maken, kunt u weer met blote voeten lopen.


Ik kan u helpen om van die pijnlijke likdoorns of kloven af te komen.

Voeten verdienen extra aandacht, daarom is ook het advies om één keer in de zes weken naar de pedicure te gaan. Hiermee voorkom en verhelp je voetklachten en problemen.

Afspraak maken

Vul jouw naam en telefoonnummer in
en ik bel je terug

De Praktijk

Pedicure praktijk Kuijt is gevestigd aan de Bocholtsestraat 85

De praktijk is goed te bereikbaar met de auto of per fiets, ook makkelijk bereikbaar vanuit de omliggende gemeentes.

De praktijk beschikt over een eigen parkeerplaats.
Ook uw fiets of scootmobiel kunnen droog staan.
De praktijk is zo ingericht dat deze ook makkelijk rolstoel toegankelijk is.

In mijn praktijk streef ik naar een hoge kwaliteit, waarbij hygiëne en een persoonlijke aanpak bovenaan staan, dus twijfel niet langer, en bekijk welke behandeling bij u past.

Graag verwelkom ik u in mijn praktijk.

Wendy Kuijt, Medisch pedicure, Winterswijk

Nienke Stapelbroek
Nienke Stapelbroek
23. December, 2023.
Voor de eerste keer bij pedicure Kuijt, heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Deze pedicure is erg secuur en laat je echt opgeladen en met verzorgde voeten de deur uit gaan. Ik had last van witte plekjes op mijn nagels en deze zijn ook perfect behandeld, aanzienlijk beter nu. Tevens tips gekregen wat ik er aan kan doen. Dankjewel voor de fijne behandeling, ik kom graag nog eens terug :)
Daisy Beernink
Daisy Beernink
19. December, 2023.
Ik heb dus helemaal niks met voeten en oh wat vond ik het naar om naar een pedicure te gaan. Wendy stelde me gelijk op mijn gemak en wist met een hoop gezelligheid en een beetje humor (wat ik nodig had) mij gelijk gerust te stellen. Echt ontspannend is het nog altijd niet voor mij - maar ik ga absoluut met plezier haar kant op en kom heerlijk verzorgd en tevreden thuis. Een absolute aanrader dus!!
marion van de graaf
marion van de graaf
4. Oktober, 2023.
Vandaag kennis gemaakt met Wendy Super geholpen, mijn voeten zijn heerlijk verzorgd Wendy is een toegankelijke vrouw die haar VAK goed verstaat Super bedankt
Gea Schuitema
Gea Schuitema
13. Juli, 2023.
Weer blij met mijn top verzorgde voeten door Wendy. Weer keurige nieuwe nagels en zachte voeten. Heerlijk door deze behandeling weer lekker met nette verzorgde voeten op sandalen durven en kunnen blijven lopen 👣🍀🌞🙏🏻
Sonja Goldner
Sonja Goldner
27. Juni, 2023.
Fijne pedicure! Wendy werkt heel nauwkeurig en netjes. Tijdens de behandeling kun je genieten van een kopje koffie of thee. Heel relaxed, echt een aanrader!!
Klaas Tigelaar
Klaas Tigelaar
26. Juni, 2023.
Het was mijn eerste bezoek aan een pedicure. Het was een goede keus.
laura omvlee
laura omvlee
26. Juni, 2023.
Weer fijn geholpen, mijn voetjes kunnen mooi op vakantie
Mariska Visser
Mariska Visser
22. Januari, 2023.
Ik ging eerst naar een andere die voor mij veel dichterbij was maar voor Wendy fiets ik graag een stukje verder ze Is erg sociaal en vrolijk toont interesse en doet haar werk erg netjes en neemt er de tijd voor en de praktijk ziet er ook erg warm uit voor mij geen andere pedicure meer bedankt wendy